Vloerverwarming 2 - zelfbouwpakkettenWij bekijken samen met jou de verschillende mogelijkheden en helpen jou met het maken van de juiste keuze. Alle  zelfbouwpakketten zijn volledig op maat samengesteld en beschikken over alles wat je nodig hebt om zelf aan de slag te gaan, of het nu gaat over een installatie met radiatoren of één met vloerverwarming.

Kies je voor vloerverwarming, dan geven we je het nodige advies over de montagetechnieken en bezorgen jou een uitgewerkt verlegplan voor het plaatsen van je vloerverwarmingsinstallatie. Hierdoor is het voor iedereen mogelijk om alles zelf te plaatsen.

Heb je nadien nog hulp nodig, of zit je ergens vast tijdens het plaatsen, geef ons dan een seintje en we staan je direct bij met deskundige raad en advies. Meer info over verwarming.

Sanitair - zelfbouwpakkettenDe badkamer is een van de meest gebruikte ruimtes in onze woning. Geen wonder dat u deze ruimte functioneel en aangenaam wil inrichten. Daarom is het belangrijk om alle facetten van de opbouw van deze ruimte vooraf goed te overdenken en de juiste keuzes te maken.

Ook hiervoor kan u bij INVERCO opteren voor een zelfbouwpakket en de installatie volledig zelf doen. We luisteren naar uw noden en wensen en bekijken welke mogelijkheden er zijn. Koopt u uw toestellen via ons – bij door ons aanbevolen leveranciers, leveren we u alle onderdelen (leidingen, collectoren, sanitaire inbouwdozen…) en documentatie, zodat u snel aan de slag kan gaan.

Aanbevolen leveranciers:

desco     facq      van_marcke

Bespaar ook op water en maak gebruik van regenwaterrecuperatie! Ook hiervoor is een gepast zelfbouwpakket beschikbaar.

Ventilatie - ZelfbouwpakkettenBeter en beter isoleren van de woning betekent ook dat we steeds luchtdichter bouwen. Hierdoor verhinderen we natuurlijke aan- en afvoer van verse lucht in onze woning via allerlei kieren en spleten. Hierdoor wordt de lucht in onze woning continu vervuild. Denk hierbij aan vocht uit de badkamer, of sommige materialen zoals vloerbekleding, tapijten, onderhoudsproducten. Zelf onze eigen ademhaling kan voor vervuiling zorgen.

Een goed ventilatiesysteem maakt hier het verschil.

Wij bekijken het ventilatiesysteem dat het beste geschikt is voor je woning, maken voor jou de plannen, berekenen de debieten en jij doet de rest!
Op deze plannen staat het traject van de buizen en kan je ook de plaats van de unit(s) terug vinden evenals alle aansluitingen. Alle onderdelen zijn op maat en in de juiste hoeveelheid.

Uiteraard kan je steeds rekenen op ons advies waardoor je er nooit echt alleen voor zal staan.

Neem contact op voor een GRATIS offerte!

Demoruimte Zelfbouwpakketten

Bespaar op je factuur, met de Zelfbouwpakketten van INVERCO.