Met meer dan 30 jaar ervaring in verwarming en sanitair, bent u bij INVERCO op het juiste adres voor al uw technische installaties. Samen met u bekijken we de plannen van uw woning en bespreken we alle mogelijkheden. Hierbij geven we u graag professioneel advies en houden we rekening met uw wensen en het voorziene budget.

INVERCO is een erkend en gecertificeerd installateur en kan hierdoor zelf instaan voor de keuring en attesten van uw installatie zodat uw installatie mag opgestart worden. Indien u kiest voor een zelfbouwpakket, dan kan u de aansluiting ook door ons laten uitvoeren (indien u dit wenst) zodat wij u ook hiervoor het nodige attest kunnen geven.

Op al onze installaties, leveringen of diensten kan u nadien genieten van een perfect onderhoud of herstelling. Het 2-jaarlijks verplichte onderhoud aan uw gas of mazoutketel volgen we zelf op. Ook op de zelfbouwpakketten voorzien dezelfde kwaliteitsvolle service dan op onze eigen installaties.

Op onze website kan u al een eerste indruk krijgen van onze diensten en service die we te bieden hebben. Maak hieronder een keuze voor meer informatie en aarzel niet om ons te contacteren indien uw vragen heeft of graag een geheel vrijblijvende offerte wenst.

Neem contact op voor een GRATIS offerte!